Træning og genoptræning

Træning og genoptræning på Nørrebro i København

Genoptræning i forbindelse med operation

Ovenpå en operation kan det være nødvendigt med en eller anden form for genoptræning. Det kan være, at du har gennemgået en hård knæoperation, har været sengeliggende i en længere periode eller noget helt tredje, som betyder, at du har brug for at få trænet kroppen op igen.

 

Vi tilbyder professionel hjælp til genoptræning gennem vores klinik på Nørrebro i København, og vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, inden du kaster dig ud i et længere genoptræningsforløb.

 

Det kan også være, at du har brug for træning for at bevare eller styrke din krop og dens funktionsdygtighed i forbindelse med dit daglige arbejde. Måske er du netop begyndt kampen mod gigt og har brug for hjælp til takling af, hvordan man lever med sygdommen. Hvad end grunden måtte være, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed ifm. din genoptræning.

Graviditetstræning og efterfødselstræning

På Nørrebro i København finder du vores klinik, hvor vi både tilbyder graviditetstræning og efterfødselstræning. Det kan være relevant for dig, der enten ønsker at opretholde en god form gennem graviditeten eller måske har brug for genoptræning efter fødsel.

 

Det er en god idé at holde formen intakt gennem graviditeten op til fødselsdagen. Det er det, fordi kroppen kommer under et ekstremt pres under fødslen. Det er nemlig en kæmpe kræftpræstation at føde. Prioriterer man graviditetstræning og fysisk aktivitet gennem hele graviditeten, gør man fødslen lettere at komme igennem. Derudover øger det både dit barns og din sundhed.

 

Vi tilpasser selvfølgelig træningen, så den passer til dig, din graviditet og dit niveau – det gælder både graviditetstræning og efterfødselstræning.

 

Vi hjælper også gerne med graviditetsfysioterapi, hvis du har brug for det.

Træning og genoptræning

Brug for en konsultation omkring træning eller genoptræning?

Sidder du inde med spørgsmål, eller har du brug for en konsultation, inden du kaster dig ud i et forløb?

 

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om genoptræning, graviditetstræning, postural træning, ergonomisk rådgivning eller noget helt femte.
Bare giv os et kald på tlf. 42 74 04 33, send os en mail på info@osteomedica.dk eller besøg os i klinikken på Nørrebro i København.