...
 

Fordøjelsesproblem

Mave: Fordøjelsesproblem

 

Symptomer kan være meget forskelit fra mavesmerter gennem kramper til synket appetit. Nogle mennesker oplever tiltagende ubehag, rumlen og luft i maven i løbet af dagen, hvilket ofte leder til hyppige toiletbesøg. Et lavt energiniveau samt med følelse af at være syg. Konsekvenser af fordøjelsesproblemer kan være f.eks. dårligt immunforsvaret og medføre inflammation af kroppen. Det
påvirker også det social liv som fylder meget i bevidstheden og synker livsglæde.

Osteopatisk behandling ved fordøjelsesproblemer

 

Der kan være mange forskellige årsager til fordøjelsesproblemer, og en osteopatisk behandling vil derfor altid se forskellig ud fra person til person.

 

Kranio sacrale systemet er nødvendigt at behandle og det mest centrale, for at skabe balance mellem vores nervesystemer. Det er især vigtigt hvis folk føler sig stressede eller har en travlt hverdag.

 

Dette gøres med kranielle mobiliseringsteknikker, for at sikre optimal bevægelighed af kranium og stimulere centre i hjernen for at skabe balance i nervesystemerne, så fordøjelsen fungerer optimalt.

 

De teknikker er især vigtig for vagus nerven som er vores 10. kranienerve er linket i mellem vores hjerne og vores tarmen.
Det er også vigtigt, at sikre god bevægelighed af sacrum, da dette er forbundet til kraniet.

 

Derfra kan vi arbejde med organsystemet og selve tynd og tyktarmen.

 

Derfor vil osteopaten behandle denne direkte ved mekanisk at løsne evt. arvæv omkring tarmen. Vi sikre os at tarmen har optimal blodforsyning.

Osteopatisk behandling ved fordøjelsesproblemer

KONTACT OS 42 74 04 33

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.