...
 

Kronisk blærebetændelse

Kronisk blærebetændelse

Kronisk blærebetændelse hos kvinder

Blærebetændelse (cystitis) er en betændelsestilstand i urinblæren. Som regel er det ens egne bakterier fra tarmen, der giver blærebetændelse. Oftest er det fx E. coli, eller dem som du har på huden i skridtet, fx Staphylococcos saprophyticus. Normalt kan den overstået i løbet af et par dage men nogen gang kan sygdommen brede sig op i nyrerne og give nyrebækkenbetændelse (glomuronefritis eller pyleonefritis).

Piger og kvinder har et kort urinrør, derfor får de lettere blærebetændelse, end drenge og mænd gør. Hvis en voksen mand får blærebetændelse, har han ofte forstørret prostata eller nyresten eller de kan ikke tømte blæren helt, når tisser. Blærebetændelsen kan med tiden blive kronisk.

Symptomer på kronisk blærebetændelse hos kvinder

  • Svier det og brænder ved urinering
  • Urinen uklar og blodig.
  • Trang til at lade vandet hele tiden, uden at der kommer ret meget urin ud

Behandling af kronisk blærebetændelse

Osteopatisk behandling kan reducere symptomerne ved at genoprette den rette blodcirkulation og ved at korrigere nervesystemet, så der opstår balance. Vi kommer også med gode råd i forhold til kost for at balancere de gode og dårlige bakterier i tarmsystem, så den kroniske blærebetændelse kan behandles indefra.

Kronisk blærebetændelse

KONTACT OS 42 74 04 33

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.