Sportsmassage

Få en professionel sportsmassage i København

Med en sportsmassage har du mulighed for at få løsnet op i muskulaturen i kroppen. Dette kan være nødvendigt f.eks. i forbindelse med syre- og/eller affaldsophobninger i benene efter løb eller spændte myoser i nakke- og skulderregionen.

Derudover må muskelømhed og træthed i forbindelse med din træning siges at være en naturlig ting – eliteniveau eller ej. Hvorfor skulle en gang helbredelig og afspændende sportsmassage så ikke være det også? Lige så vel som sportsmassage kan være en del af restitutionen, kan den være en del af forebyggelsen. Flere top-atleter bruger sportsmassagen som en måde at undgå at blive skadet i først omgang.

Der findes forskellige former for sportsmassage:

Restorativ sportsmassage – Bruges til forebyggelse, når kroppen skal forberedes og klargøres til fysisk aktivitet af hvilken som helst art.

Rehabiliterende sportsmassage – Bruges i forbindelse med genoptræning, når krop og muskler skal genopbygges efter en skadesperiode.

Pre-konkurrence sportsmassage – Kan være effektivt, hvis man skal varmes op til en kommende fysisk aktivitet.

Post-konkurrence sportsmassage – Denne type massage bruges, når kroppen skal have lidt hjælp til at restituere ovenpå fysisk aktivitet af den ene eller den anden art.

Forskellen på en almindelig massage og en sportsmassage

Der vil være forskel på, hvad en almindelig massør og en sportsmassør lægger vægt på i en massage. En sportsmassør vil som udgangspunkt have til formål at afhjælpe fysisk træthed, genoprette muskulaturen og potentielt forberede kroppen på kommende fysisk aktivitet. En almindelig massør vil så vidt muligt massere med henblik på afslapning og reducering af stress og spændinger.

 

Sportsmassøren hjælper med forebyggelse og restitution

Mens den almindelige massage gives med henblik på afslapning og stressreducering, kan en regelmæssig sportsmassage gøre andre underværker.

 

Sportsmassøren er især god, hvis du har et specifikt område på kroppen, der skal behandles. Problemer som fx løberknæ, tennisalbuer eller skinnebensbetændelse kan lettere afhjælpes med en sportsmassage end en almindelig massage.

 

Derudover bruges denne type massage især af sportsfolk til forebyggelse af skader såvel som restitution. Sportsmassagen er nemlig i stand til at lindre og/eller forhindre muskelømhed efter/før træning eller konkurrence. Typisk vil muskelømhed især være aktuelt 12-72 timer efter den fysiske aktivitet. Med en fast sportsmassør vil du kunne forebygge og minimere din krops fysiske udmattelse.

 

Vi tilbyder også konsultationer i forbindelse med sportsfysioterapi og fysioterapi generelt, hvis du skulle have brug for hjælp til det.